Pravilan hod deteta
Orto medical

  POZOVITE NAS ODMAH

Da li dete pravilno hoda?

Najbolje cipelice za prve i sve ostale korake u životu

Logo Orto medical iz Beograda

linija

Pravilan hod vašeg deteta

Kada dete prohoda u početku je to hod na širokoj osnovi i u narednim mesecima prelazii u pravi hod pa je teško zaključiti da li dete pravilno hoda. Od pomoći će biti kada pogledamo da li je i koliko cipela izlizana odozdo i koliko je njen oblik izmenjen nakon nekoliko meseci nošenja. Ako je guma na đonu neravnomerno oguljena na petama, napred ili spoljašnjom ivicom ili ako su stare cipele iskrivljene najbolje je da pre kupovine novih odvedete dete kod lekara, ortopeda ili fizijatra na pregled. U zavisnosti od deformiteta koji je prisutan dobićete preporuku kakve cipele dete treba da nosi. Nekada je dovoljno da to bude duboka i čvrsta cipela, a ako se radi o formiranim deformitetima verovatno će Vam lekar preporučiti odgovarajući tip korektivne cipele. Nošenjem korektivnih cipela sprečava se pojava mogućih posledica na svim zglobovima iznad stopala, skočnim, kolenima, kukovima i kičmenom stubu.

Kako ćete znati da proverite da li ste odabrali baš prave cipele za vaše dete?

Obratite pažnju kako izgledaju iznošene cipelice.
Da li je dete ravnomerno trošilo petu na sredini đona?
Da li se jezik na cipeli iskrivio?Da li se cipela deformisala?
Tako ćete znati da li je anatomska cipela štitila stopalo od deformacije ili su noge deformisale cipele.

Kako pravilno izabrati cipelice za decu
Konsultacije

Dođite na konsultacije, one su besplatne. Proštetajte sa svojim mališanom do nas i vidite šta imamo u ponudi, kako za decu tako i za vas, a za kvalitet i udobnost, dajemo garanciju, i ne običnu, već garanciju sve dok vaš mališan, ne dođe po svoje nove cipelice za broj veće. Jer „Za stas prav i korak zdrav – cipelice Orto-Medical“.

 

Odnos cene i kvaliteta

Osiguravamo vrhunski kvalitet svih naših proizvoda, što je potvrđeno velikim brojem zadovoljnih kupaca koji su nam ukazali poverenje. Garantujemo kvalitetan, brz i pouzdan odnos sa svim našim klijentima. Kontinuirano pratimo svetske trendove, a uvek nam je cilj da naše cene budu prilagođene srpskim uslovima.

Vaš Orto medical, Beograd

 

Orto medical

POTPUNA GARANCIJA NA NAŠE PROIZVODE


Politika kvaliteta i upravljanje zaštitom životne sredine

Sistem upravljanja kvalitetom i upravljanje zaštitom životne sredine kompanija Orto medical u svom poslovanju primenjuje i uključuje standarde za sistem upravljanja kvalitetom ISO 9001 i standard za sistem upravljanje zaštitom životne sredine ISO 14001. Svi naši proizvodi proizvedeni su u skladu s važećim propisima, specifikacijama kupaca i dobrom praksom koja se odnosi na zaštitu životne sredine.

 

 

Orto medical logo

 

    Kontakt


Orto medical, Beograd
Cara Dušana 30, Dorćol
Beograd, Srbija

+381 11 26 27 346
+381 11 26 31 232
+381 65 27 89 887
+381 65 27 89 889

E mail:
ortomedical95@gmail.com

 

    Radno vreme


Ponedeljak - Petak
08:00 - 19:00
Subotom
10.00 - 14.00

 

    Pratite nas


facebook   instagram  

All rights reserved © 2019 Orto medical, Beograd
Dizajn Studio Digital , Novi Sad