cipele za sve vremenske prilike
Orto medical

  POZOVITE NAS ODMAH

Vremenske prilike i obuća

Najbolje cipelice za prve i sve ostale korake u životu

Logo Orto medical iz Beograda

linija

Da li su patike dobre za vaše dete?

Pored veličine i kvaliteta, obuća mora da odgovara i vremenskim uslovima u kojma se nosi. Za zimu treba da bude topla i nepromočiva da bi detetu noge ostale suve i da ne promrznu. Ukoliko čizme nisu postavljene krznom dobro je da dete ima vunene ili termo čarape. Jesenja i prolećna obuća se najduže nosi pa treba voditi računa o njenoj izdržljivosti da ne bi ste morali da kupujete novi par cipela pre završetka sezone.

O izboru letnje obuće posebno treba povesti računa. Bez obzira što je toplo i što u tom periodu stopalo brzo raste, dete treba da ima pravu obuću na nogama, roditelji se često odlučuju za plastične paluče ili klompe što može da pokvari hod deteta i da ono nastavi tako da hoda i na jesen kada ponovo obuje cipele. Papuče nisu dobre za decu jer njihovi mišići i ligamenti stopala nisu dovoljno jaki da ih podižupri hodu, pa deca počnu da zabacuju noge u stranu i tako pokvare hod.

Letnje sandale treba da budu od prirodnih materijala, od kože, plute ili posebno obrađenih koj ne dovode do pojačanog znojenja ili pojave alergije.

Obuća za kuću i vrtić

Šta odabrati za boravak u kući i vrtiću?
Za decu koja su tek prohodala može da bude ista obuća u kojoj hodaju i napolju. Takođe i za nešto stariju ako već nose ortopedske cipele, dovoljno je da ih obrišete odozdo i da u njima i ostanu. Za sve ostale to mogu da budu neke deblje čarape kada je hladno ili jednostavno mogu da budu bosi. Za decu je najbolje da hodaju bosi kada je to moguće (u letnjem periodu) po neravnom terenu ali ne po tepihu i parketu.

Kako pravilno izabrati cipelice za decu
Konsultacije

Dođite na konsultacije, one su besplatne. Proštetajte sa svojim mališanom do nas i vidite šta imamo u ponudi, kako za decu tako i za vas, a za kvalitet i udobnost, dajemo garanciju, i ne običnu, već garanciju sve dok vaš mališan, ne dođe po svoje nove cipelice za broj veće. Jer „Za stas prav i korak zdrav – cipelice Orto-Medical“.

 

Odnos cene i kvaliteta

Osiguravamo vrhunski kvalitet svih naših proizvoda, što je potvrđeno velikim brojem zadovoljnih kupaca koji su nam ukazali poverenje. Garantujemo kvalitetan, brz i pouzdan odnos sa svim našim klijentima. Kontinuirano pratimo svetske trendove, a uvek nam je cilj da naše cene budu prilagođene srpskim uslovima.

Vaš Orto medical, Beograd

 

Orto medical

POTPUNA GARANCIJA NA NAŠE PROIZVODE


Politika kvaliteta i upravljanje zaštitom životne sredine

Sistem upravljanja kvalitetom i upravljanje zaštitom životne sredine kompanija Orto medical u svom poslovanju primenjuje i uključuje standarde za sistem upravljanja kvalitetom ISO 9001 i standard za sistem upravljanje zaštitom životne sredine ISO 14001. Svi naši proizvodi proizvedeni su u skladu s važećim propisima, specifikacijama kupaca i dobrom praksom koja se odnosi na zaštitu životne sredine.

 

 

Orto medical logo

 

    Kontakt


Orto medical, Beograd
Cara Dušana 30, Dorćol
Beograd, Srbija

+381 11 26 27 346
+381 11 26 31 232
+381 65 27 89 887
+381 65 27 89 889

E mail:
ortomedical95@gmail.com

 

    Radno vreme


Ponedeljak - Petak
08:00 - 19:00
Subotom
10.00 - 14.00

 

    Pratite nas


facebook   instagram  

All rights reserved © 2019 Orto medical, Beograd
Dizajn Studio Digital , Novi Sad