Da li koristiti pertle, cicak ili rajfeslus
Orto medical

  POZOVITE NAS ODMAH

Pertle, Čičak ili Rajfešlus

Najbolje cipelice za prve i sve ostale korake u životu

Logo Orto medical iz Beograda

linija

Šta izabrati, pertle, čičak ili rajfešlus?

Česta dilema roditelja pri kupovini je da li da kupe obuću na pertlanje ili sa čičkom. Za malu decu koja ne umeju sama da se obuju ali znaju da skinu cipele bolje je odabrati pertle. Čvrsto vezane pertle dobro drže cipelu pa ona ne može da spadne i omogućava stabilnost skočnog zgloba što je naročito važno pri hodanju po neravnom terenu ili trčanju.

Čičak je praktičniji kada dete ume samo da se obuje i ako često u toku dana menja obuću, deca u vrtiću tokom dana izlaze u dvorište da se igraju, za časove fizičkog obuvaju patike ili nosse drugu obuću u školi.

Obuća sa rajferšlusom je najnepogodnija kako za obuvanje i izuvanje tako i za hodanje. Ili previše steže ili ne steže uopšte pa stopalo šeta u cipeli.

Kako pravilno izabrati cipelice za decu
Konsultacije

Dođite na konsultacije, one su besplatne. Proštetajte sa svojim mališanom do nas i vidite šta imamo u ponudi, kako za decu tako i za vas, a za kvalitet i udobnost, dajemo garanciju, i ne običnu, već garanciju sve dok vaš mališan, ne dođe po svoje nove cipelice za broj veće. Jer „Za stas prav i korak zdrav – cipelice Orto-Medical“.

 

Odnos cene i kvaliteta

Osiguravamo vrhunski kvalitet svih naših proizvoda, što je potvrđeno velikim brojem zadovoljnih kupaca koji su nam ukazali poverenje. Garantujemo kvalitetan, brz i pouzdan odnos sa svim našim klijentima. Kontinuirano pratimo svetske trendove, a uvek nam je cilj da naše cene budu prilagođene srpskim uslovima.

Vaš Orto medical, Beograd

 

Orto medical

POTPUNA GARANCIJA NA NAŠE PROIZVODE


Politika kvaliteta i upravljanje zaštitom životne sredine

Sistem upravljanja kvalitetom i upravljanje zaštitom životne sredine kompanija Orto medical u svom poslovanju primenjuje i uključuje standarde za sistem upravljanja kvalitetom ISO 9001 i standard za sistem upravljanje zaštitom životne sredine ISO 14001. Svi naši proizvodi proizvedeni su u skladu s važećim propisima, specifikacijama kupaca i dobrom praksom koja se odnosi na zaštitu životne sredine.

 

 

Orto medical logo

 

    Kontakt


Orto medical, Beograd
Cara Dušana 30, Dorćol
Beograd, Srbija

+381 11 26 27 346
+381 11 26 31 232
+381 65 27 89 887
+381 65 27 89 889

E mail:
ortomedical95@gmail.com

 

    Radno vreme


Ponedeljak - Petak
08:00 - 19:00
Subotom
10.00 - 14.00

 

    Pratite nas


facebook   instagram  

All rights reserved © 2019 Orto medical, Beograd
Dizajn Studio Digital , Novi Sad