patike da ili ne
Orto medical

  POZOVITE NAS ODMAH

Patike za decu, da ili ne?

Najbolje cipelice za prve i sve ostale korake u životu

Logo Orto medical iz Beograda

linija

Da li su patike dobre za vaše dete?

Deca do navršene treće godine ne bi trebala da nose patike , jer su one previše mekane i uglavnom pravljene po uzoru na modele za odrasle. To znači da su kalupi predviđeni za već potpuno formirano stopalo što još uvek nije slučaj kod male dece. Patike su takođe namenjene nekoj sportskoj aktivnosti pa su đonovi prilagođeni određenim potrebama - trčanje, skakanje, šutiranje lopte, i posebnim podlogama - trava, neravni tereni... Zato starija deca treba da nose patike kada se bave nekim sportom i da one odgovaraju zahtevima te aktivnosti. Nažalost zbog trenutne mode, danas deca uglavnom nose patike od najranijeg uzrasta pa do pune zrelosti i to u svim prilikama. Kako patike ne daju odgovarajuću potporu, a vrlo često ih deca i ne vezuju stopalo se trajno deformiše čak i kod onih koji nisu imali predispoziciju za pojavu deformititeta. Iako je sportska obuća načelno dobra i bez obzira što se odlučite za skupu i kvalitetnu, ako se nosi kao zamena za svu druguimaće loše posledice po zdravlje tela.

Takođe treba imati na umu da viskoka cena i čuvena marka nisu uvek garancija dobrog kvaliteta. Ako dete najveći deo dana provodi u patikama, dobro je da ima dva para i da ih nosi naizmenično da bi mogle da se osuše od znoja i provetre.

Kako pravilno izabrati cipelice za decu
Konsultacije

Dođite na konsultacije, one su besplatne. Proštetajte sa svojim mališanom do nas i vidite šta imamo u ponudi, kako za decu tako i za vas, a za kvalitet i udobnost, dajemo garanciju, i ne običnu, već garanciju sve dok vaš mališan, ne dođe po svoje nove cipelice za broj veće. Jer „Za stas prav i korak zdrav – cipelice Orto-Medical“.

 

Odnos cene i kvaliteta

Osiguravamo vrhunski kvalitet svih naših proizvoda, što je potvrđeno velikim brojem zadovoljnih kupaca koji su nam ukazali poverenje. Garantujemo kvalitetan, brz i pouzdan odnos sa svim našim klijentima. Kontinuirano pratimo svetske trendove, a uvek nam je cilj da naše cene budu prilagođene srpskim uslovima.

Vaš Orto medical, Beograd

 

Orto medical

POTPUNA GARANCIJA NA NAŠE PROIZVODE


Politika kvaliteta i upravljanje zaštitom životne sredine

Sistem upravljanja kvalitetom i upravljanje zaštitom životne sredine kompanija Orto medical u svom poslovanju primenjuje i uključuje standarde za sistem upravljanja kvalitetom ISO 9001 i standard za sistem upravljanje zaštitom životne sredine ISO 14001. Svi naši proizvodi proizvedeni su u skladu s važećim propisima, specifikacijama kupaca i dobrom praksom koja se odnosi na zaštitu životne sredine.

 

 

Orto medical logo

 

    Kontakt


Orto medical, Beograd
Cara Dušana 30, Dorćol
Beograd, Srbija

+381 11 26 27 346
+381 65 27 89 887
+381 65 27 89 889

E mail:
ortomedical95@gmail.com

 

    Radno vreme


Ponedeljak - Petak
08:00 - 19:00
Subotom
10.00 - 14.00

 

    Pratite nas


facebook   instagram  

All rights reserved © 2019 Orto medical, Beograd
Dizajn Studio Digital , Novi Sad