Velicina cipela
Orto medical

  POZOVITE NAS ODMAH

Veličina cipela

Najbolje cipelice za prve i sve ostale korake u životu

Logo Orto medical iz Beograda

linija

Veličina cipela je VAŽNA

Prvi koraci će biti mnogo sigurniji i pravilniji u obući koja pre svega treba da bude odgovarajuće veličine. Ako su cipele male dete će odbijati da ih nosi ili će te uočiti crvenilo na koži stopala nakon izuvanja. Tesna obuća može da dovede i do poremećaja cirkulacije, pojave žuljeva ili urastanja noktiju.

Takođe ne treba da bude ni prevelika, jer će to biti uzrok nestabilnosti pri hodu. U takvoj obući stopalo se nepravilno opterećuje, dete krivo gazi i to može da dovede do deformiteta.

Zato je potrebno da cipele budu odgovarajuće veličine, najbolje duboke da bi držale skočne zglobove i čvrsto vezane kako bi bile dobra potpora pri hodu još uvek nedovoljno razvijenim mišićima i ligamentima nogu.

Veličinu možete da odredite pomoću šablona koje neki proizvođači dečije obuće prave, ili da sami kod kuće napravite od kartona. Postavite stopalo na karton i olovkom obeležite oblik stopala. Tako ćete pored dužine imati i širinu stopala što će Vam olakšati kupovinu, a možete da kupite cipele i bez deteta. Prvi koraci će biti mnogo sigurniji i pravilniji u obući koja pre svega treba da bude odgovarajuće veličine. Ako su cipele male dete će odbijati da ih nosi ili će te uočiti crvenilo na koži stopala nakon izuvanja. Tesna obuća može da dovede i do poremećaja cirkulacije, pojave žuljeva ili urastanja noktiju.

Kako pravilno izabrati cipelice za decu
Konsultacije

Dođite na konsultacije, one su besplatne. Proštetajte sa svojim mališanom do nas i vidite šta imamo u ponudi, kako za decu tako i za vas, a za kvalitet i udobnost, dajemo garanciju, i ne običnu, već garanciju sve dok vaš mališan, ne dođe po svoje nove cipelice za broj veće. Jer „Za stas prav i korak zdrav – cipelice Orto-Medical“.

 

Odnos cene i kvaliteta

Osiguravamo vrhunski kvalitet svih naših proizvoda, što je potvrđeno velikim brojem zadovoljnih kupaca koji su nam ukazali poverenje. Garantujemo kvalitetan, brz i pouzdan odnos sa svim našim klijentima. Kontinuirano pratimo svetske trendove, a uvek nam je cilj da naše cene budu prilagođene srpskim uslovima.

Vaš Orto medical, Beograd

 

Orto medical

POTPUNA GARANCIJA NA NAŠE PROIZVODE


Politika kvaliteta i upravljanje zaštitom životne sredine

Sistem upravljanja kvalitetom i upravljanje zaštitom životne sredine kompanija Orto medical u svom poslovanju primenjuje i uključuje standarde za sistem upravljanja kvalitetom ISO 9001 i standard za sistem upravljanje zaštitom životne sredine ISO 14001. Svi naši proizvodi proizvedeni su u skladu s važećim propisima, specifikacijama kupaca i dobrom praksom koja se odnosi na zaštitu životne sredine.

 

 

Orto medical logo

 

    Kontakt


Orto medical, Beograd
Cara Dušana 30, Dorćol
Beograd, Srbija

+381 11 26 27 346
+381 11 26 31 232
+381 65 27 89 887
+381 65 27 89 889

E mail:
ortomedical95@gmail.com

 

    Radno vreme


Ponedeljak - Petak
08:00 - 19:00
Subotom
10.00 - 14.00

 

    Pratite nas


facebook   instagram  

All rights reserved © 2019 Orto medical, Beograd
Dizajn Studio Digital , Novi Sad